SRBIJA ZIĐIN MAJNING POTPISALA NOVI UGOVOR O SPONZORSTVU OFK „SLATINA“

Potpisivanjem ugovora o sponzorstvu sa Omladinskim fudbalskim klubom „Slatina”, kompanija Srbija Ziđin Majning već petu godinu potvrđuje svoju posvećenost razvoju lokalne zajednice i sporta. Petogodišnja saradnja kompanije Srbija Ziđin Majning i OFK „Slatina” predstavlja važan put ka jačanju sportskog duha i pružanju podrške mladim talentima u ovom regionu.

Menadžer ESG sektora u Srbija Ziđin Majning Džou Bin kaže da je cilj kompanije da spozonzorstvom pomogne OFK „Slatina” u realizaciji aktivnosti, pribavljanju adekvatnih resursa za treninge i takmičenja, ali i podrška mladim fudbalerima koji će postati budućnost ovog sporta.

„Verujemo da sport, osim što okuplja ljude, treba i da doprinosi zdravlju, obrazovanju i razvoju zajednice. Ovaj ugovor o sponzorstvu, čija je vrednost 1.070.000 dinara, jedan je u nizu aktivnosti kojima je kompanija pružila podršku fudbalskom klubu iz Slatine. Danas smo ovde kako bismo zajedno navijali za OFK Slatina. Radujemo se svim budućim zajedničkim projektima i sportskim uspesima. Verujemo da će ovaj vid podrške loklanoj zajednici doneti pozitivne sportske rezultate i inspirisati mlade generacije da se bave sportom”, istakao je Džou Bin.

Predsednik OFK „Slatina” Perica Milojković zahvalio se kompaniji Srbija Ziđin Majning koja kontinuirano pomaže funkcionisanje i unapređenje rada ovog kluba.

„Već petu godinu zaredom nam kompanija Srbija Ziđin Majning pomaže, kako kroz sponzorstva, tako i kroz pomoć koja je bila neophodna za uređenje fudbalskog terena i prostorija kluba. U ime kluba se zahvaljujem kompaniji i nadam se da ćemo i u budućnosti imati dobru saradnju kao i do sada, kako bi ovaj stadion bio još lepši i bolji za našu decu”, naglasio je Milojković.

Od 2019. godine do danas, Srbija Ziđin Majning je uložila više od 4 miliona dinara u OFK „Slatina”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *