KARATISTI „TANG SOO DO“ OSVOJILI 10 MEDALJA

Na 27.European Fudokan Karate Championship koji se održao od 15 do 20.maja u Sloveniji, takmičari Karate kluba „Tang Soo Do“ iz Bora su osvojili 10 medalja. Ispred ovog borskog karate kluba učestvovalo je 13 karatista.

Iako je konkurencija bila jaka, među 20 različitih zemalja od kojih su neke:Austrija, Nemačka, Rumunija, Poljska, Češka, Italija, Kipar, Azerbejdžan, Grčka, Švajcarska, takmičari 2Tang Soo Doo“ ostvarili su zapažene rezultate i svoj grad predstavili u pravom svetlu sa vrednim mladim sportistima kojima grad može da se ponosi.

Karatistima „Tang Soo Do“ je ovo četvrto pojavljivanje na svetske i evropske šampionate, sa kojih su uvek osvajali medalje. Tako su na takmičenju u Sloveniji osvojil jednu zlatnu, pet srebrnih i četiri bronzane i to: Dimitrije Mitrović zlatnu i srebrnu, Minja Stojanović, srebrnu i bronzanu,Dunja Milenković srebrnu, Dušan Milojković srebrnu i bronzanu, Ivana Dimitrijević srebrnu i Dunja Mladenović bronzanu medalju.

U izuzetno teškoj majstorkoj konkurenciji sa preko 40 tkmičara Nenad Dimitrijević, Uroš Dobrosavljević, Nina Stanojević, Aanđela Ristić, Mihajlo Jablanov i Milija Dimitrijević su ovog puta ostali bez medalja ali su svojim trudom ušli u prvih 16 takmičara u Evropi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *