BESPLATNI PREGLEDI MLADEŽA I PROMENA NA KOŽI

Borani su danas imali priliku da besplatno prekontrolišu mladeže i stanje kože. Besplatni preventivni pregledi organizovani su na platou kod Doma kulture i trajaće danas do 20 sati.

-Pruža se mogućnost ljudima da pregledaju mladeže ili neku drugu promenu na koži. Takođe, sa dermatolozima možete da se konsultujete o svemu što vas zanima, i dobićete preporuke koje preparate trebate koristiti. Promene na koži mogu biti različite a što se tiče mladeža sve što s eučini sumnjivo treba proveriti-rekla je Jana Tomić, saradnik La Roche Posay.

Dr Srđan Petrović, član Gradskog veća grada Bora  ističe da  projekat „Sačuvaj svoju kožu“ u okviru kojeg se obavljaju besplatni preventivni pregledi mladeža i promena na koži uspešno realizuje već nekoliko godina.

-Bor je jedan od 13 gradova u Srbiji u kome su organizovani besplatni preventivni pregledi mladeža i kože. Grad Bor je omogućio prostor da građani mogu da dođu i obave besplatne preglede. Odziv građana je jako veliki što nam je posebno drago-rekao je

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *