DAN OTVORENIH VRATA ZA PORODICE ZAPOSLENIH U SRBIJA ZIĐIN MAJNINGU

Kompanija Srbija Ziđin Majning organizovala je danas drugi Dan otvorenih vrata za porodice svojih zaposlenih. Oni su imali prilike da obiđu rudnik Čukaru Peki, gde su se upoznali sa procesom proizvodnje i modernom tehnologijom, nakon čega je za mališane organizovano druženje sa animatorima.

-Našu kompaniju čini jedan veliki tim i svako od 1270 zaposlenih  je podjednako zaslužan za uspeh koji smo kao kompanija postigli tokom prethodnih godina. Razlog zbog kojeg organizujemo Dan otvorenih vrata je da bismo pokazali da izuzetno vrednujemo i cenimo rad i trud svakog našeg zaposlenog ali i da se članovima porodica, koji su najveća potpora u životima naših kolega, iskreno zahvalimo na podršci i posvećenosti našoj kompaniji. Drugi razlog je naša želja da pokažemo kako izgleda naš zeleni rudnik, na koji smo svi izuzetno ponosni, i da omogućimo da članovi porodica vide gde i u kakvim uslovima rade naši zaposleni. Nadam se da su tokom obilaska rudnika mogli da uoče da smo izuzetno posvećeni bezbednosti i izgradnji zdravog životnog okruženja, koji su za nas najvažniji-kazao je Jen Minghui, zamenik generalnog direktora u kompaniji Srbija Ziđin Majning.

On je istakao da je želja  da stvore pozitivno radno okruženje i da osim najsavremenijih pogona u kojima rade,  rudnik grade poput velikog parka – bašte, ukrašenog letnjikovcima, cvetnim lejama.

-Imamo i sportske objekte, fiskulturnu salu, fudbalski teren, upravo da bi naši zaposleni mogli da uživaju u lepom okruženju. U pogonima, poput pogona Flotacije, koordinacionom centru, kao i u samom niskopu, koristimo najsavremeniju i najmoderniju tehnologiju, kako bismo postigli da bezbednost bude na visokom nivou. Kao kompanija smo izuzetno posvećeni i zaštiti životne sredine, tehnološkom napretku, usavršavanju rada zaposlenih ali i dobrobiti društva. Želja nam je da Čukaru Peki bude najlepši rudnik u Evropi i u celom svetu i da svi  budu ponosni na naša postignuća i što rade u našoj kompaniji-dodao je Jen Minghui.

Jovana Vasov, zaposlena u kompaniji Srbija Ziđin Majning je istakla da je zaposleni žele da grade  dobre međuljudske odnose.

-Dan otvorenih vrata za porodice je izuzetna prilika da se članovi naših porodica upoznaju sa našim radnim mestima, ali i da svi zajedno provedemo jedan lep dan u druženju i zabavi. Kada je reč o odraslima rekla bih da su svi radoznali da vide šta mi ovde u rudniku radimo i da je svima bila interesantna poseta pogonima. Deci, posebno ovim najmlađima su najzanimljiviji kreativni programi, igre i sportska nadmetanja, tako da sada baš uživaju.Moram da kažem da se naša kompanija zaista trudi da pruži dobre uslove rada, a svima nama je važno da osim dobre zarade gradimo dobre odnose i imamo i prijatno radno okruženje, kao što je ovo ovde u našem rudniku-kazala je Jovana Vasov.

Njen kolega Dalibor Bakić tvrdi da su ovakve manifestacije idelana prilika da se porodice druže a mladi upoznaju sa uslovima rada u kompaniji.

-Želim da kažem da mi je veliko zadovoljstvo da prisustvujem manifestaciji ovakvog tipa, ovo je jedna lepa prilika da se naši najmlađi druže i upoznaju našu radnu sredinu, uslove rada i bezbednosne kriterijume-kazao je Bakić.

Animatori su obradovali brojne mališane koji su uživali u igri i fotografisanju sa njima.

-Ja sam došla sa mojim tatom, koji radi u Tehničkom sektoru i najviše mi se dopalo to što smo videli zeleni rudnik. Sviđaju mi se i igre koje su organizovane, kao i brojni animatori volela bih da dođem i sledeće godine-rekla je Lena Mevželj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *