NAGRADE NAJBOLJIMA

Na prigodnom skupu upriličenom krajem juna, predsednik opštine Majdanpek Dragan Popović, sa Elvirom Jovanović, zamenicom predsednika, uručio je skromne novčane nagrade najuspešnijim đacima i profesorima majdanpečke Gimnazije, za postignute rezultate na takmičenjima, od opštinskih do republičkih i međunarodnih.

Predsednik Popović je istakao spremnost da lokalna samouprava i dalje nagrađuje najbolje, istakao značaj gimnazije za školovanje akademskog kadra i naglasio da opština obezbeđuje stipendije za najbolje učenike i studente, te preporučio da tu mogućnost iskoriste. Gimnazija je kao nagradu za postignute uspehe dobila potpuno opremljen informatički kabinet,  na čemu su nagrađeni zahvalili.

Nagrade su dobili učenici Gimnazije Ivan Bogosavljević, Anđela Marković, Maja Izvonar, Teodora Janošević i profesori Jasmina Ilić, Gabrijel Milosavljević i Đorđe Stanojević, kao i učenica Tehničke škole Anastazija Marković.

Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Opštine Majdanpek. „Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *